Betaling en levering

Als officiële partner MultiSafepay, de meest veilige en betrouwbare Payment Service Provider van dit moment, garanderen wij bij Quicknbrite.eu een simpele, maar vooral veilige en betrouwbare betalingservaring. Waarbij de klant altijd voorop staat. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende betaalmethodes.  
image.pngiDeal
Ideal is gegarandeert de snelste afhandeling van je bestelling en heb je je producten ook het snelst in huis. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent en u heeft uw bestelling de dag erna al thuis, ook op zondag!
 
image-1.pngPayPal
PayPal is één van de meest veilige en meest gebruikte online betaalmethodes ter wereld. Ook in Nederland is PayPal zeer populair en won dan ook in 2009, 2010 en 2011 in Nederland de Thuiswinkel Award voor de beste financiële dienst op het internet en won in België de BeCommerce Award in 2010. Om te betalen is eigelijk alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. Zo gaat de betaling zeer gemakkelijk en snel en heeft u uw bestelling bij betaling via PayPal op werkdagen dan ook de dag erna al thuis. 

image-2.pngBankoverschrijving / Vooruitbetaling?
Bankoverschrijving / vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van onze partner Multisafepay. U krijgt na uw bestelling direct een e-mail met daarin alle betaalgegevens zodat u de bestelling kunt afronden. Vermeld altijd alle betaalgegevens bij het afronden van uw bestelling zoals bijv. het betalingskenmerk
Levertijd bij vooruitbetaling?
Als u bij uw bestelling kiest voor vooruitbetaling houd dan rekening met een overboektijd van één tot drie werkdagen. Zodra uw betaling is ontvangen ontvangt u per e-mail bericht en wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. 

 
image-3.pngVisa / Mastercard
Via onze betalingspartner MultiSafePay kunt u eenvoudig en veilig betalen met behulp van VISA en Mastercard. U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. En omdat de betaling direct word afgerond zal uw bestelling ook meteen worden verwerkt en verzonden, zodat u deze de dag erna al thuis heeft.

Levering
Alle producten die wij aanbieden hebben wij op voorraad en worden geleverd via PostNL. Hierdoor kunnen wij dan ook een zeer snelle levering binnen Nederland en België bewerkstelligen. 
In Nederland geldt op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen thuis, ook op zondag. In België heeft u uw bestelling ook de dag erna al thuis als u deze voor 21.30 besteld.*
 

Heel soms kan het voorkomen dat een product niet voorradig is, wij zullen u dan direct informeren wanneer het product wel geleverd wordt. En zodra uw bestelling dan verstuurd is, zullen we u hierover wederom informeren. 
En door een unieke samenwerking met PostNL kunt u uw bestelling ook nog eens stap voor stap volgen. Indien u overigens niet thuis bent biedt PostNL het pakket nog 2 keer aan. 

Levertijd in Nederland?
Door goede afspraken met PostNL geldt in Nederland voor 23.59 uur, morgen thuis! Waarbij bestellingen boven de € 50,00 gratis worden verzonden. 

Levertijd in België?
Quick’n Brite.eu is ook al jaren werkzaam in België en door goede afspraken met PostNL geldt in België voor 21:30 uur, morgen thuis! Waarbij bestellingen boven de € 50,00 gratis worden verzonden. 

Gratis verzending?
Bij Quick’n Brite.eu staat de klant altijd voorop, en om onze klanten altijd de beste deal te kunnen geven wordt elke bestelling binnen Nederland en België boven de € 50,00 gratis verzonden.  

Gratis retourneren?
Bij Quick’n Brite.eu de klant altijd voorop, en daarom kunt u bij ons gratis retourneren, voor retourlabel, stuur email maar customerservice@quicknbrite.eu of vul in contactformulier op onze website
Bezorging op zaterdag en op maandag?
Om onze klanten optimaal van dienst te zijn bezorgen wij onze producten op zaterdag en op maandag!
 
Kosten van een pakketzending?
De producten die niet door de brievenbus passen worden verzonden per pakket. De prijzen bij Quicknbrite.eu zijn altijd inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 4,34, in België € 5,14 en voor de rest van Europa is dit afhankelijk van het land.

Bezorging in het buitenland?
Bij Quick’n Brite is het ook mogelijk om uw bestelling in het buitenland (verder als België) te laten bezorgen. De bezorgtijd is alleen jammer genoeg iets langer dan wij in Nederland nastreven (voor 21.30 uur besteld, morgen thuis). De levertijd bedraagt dan meestal, afhankelijk van de afstand, 2 tot 6 werkdagen.
 
Bezorging op een ander adres?
Het is ook mogelijk dat u een bestelling op een ander adres dan het factuuradres laat bezorgen. Bij het bestelplatform kunt u dit aangeven. 
 
(*) Alle bestellingen die door Quick’n Brite worden ontvangen, worden direct verwerkt en overgeleverd aan PostNL. Maar omdat wij geen effect hebben op de werkwijze van zijn de aflevertijden jammer genoeg altijd onder voorbehoud