Quick & Brite

BBQ schoonmaken

Type vlekken

Vet en aangekoekt vuil

Gebruikswijzer

Zwaar

Aanpak

Quick ’n Brite in een rondgaande beweging aanbrengen met natte spons of zachte borstel laat 30 minuten inwerken en spoel het vervolgens schoon. Bij hardnekkige vlekken, de pasta direct aanbrengen met een vochtige doek en schoonwrijven met eerst een vochtige en dan een droge doek.

Licht
Medium
Zwaar
Quick’n Brite Pasta czyszcząca 340 gr
2 theelepels
3 eetlapels
onverdund

Fornuis

Type vlekken

Vet en aangekoekt vuil

Gebruikswijzer

Licht

Aanpak

Keramische kookplaten kennen een bovenlaag van glas. Het is voor veel mensen niet alleen een hele opgaaf om geen strepen achter te laten, het voorkomen van krassen blijkt nog veel moeilijker. Gebruik dus vooral geen schuursponsje of vork of mes om etensresten van je keramische kookplaat te verwijderen, want daarmee beschadig je je kookplaat blijvend.

Doe wat Quick ’n Brite op een vochtige doek en veeg dit in

Neem de kookplaat na het schoonmaken af met een microvezeldoek die is uitgespoeld in schoon water. Neem de kookplaat daarna af met een droge microvezeldoek of met keukenpapier. Eventuele kleine resterende vlekken kun je nog wegpoetsen met wat schoonmaakmiddel of water of gewoon met een droge microvezeldoek. Nogmaals: keukenpapier kan, maar werkt vaak net iets minder fijn.

Licht
Medium
Zwaar
Quick’n Brite Pasta czyszcząca 340 gr
2 theelepels
3 eetlepels
onverdund